сряда, 28 януари 2015 г.

Fed News Конференция

"Случаят за провеждане на Fed News Конференция на всяка среща"

  Преглед на коментарите
  • Шефът на Федералния резерв държи на пресконференция след четири от осемте срещи на централната банка всяка година
  • Въпреки уверенията от двете Бернанке и неговият наследник, Джанет Йелън, че политиците биха могли да щракнат на действие по всяко време, много анализатори и инвеститори са дошли да вярваме на Фед ще чакам за среща с пресконференция, за да направи голяма крачка.
  • Това очакване се появи вградена в прогнозите много на икономистите за първото увеличение на лихвения процент на Федералния резерв. В своите бележки на клиентите, те обикновено се придържаме към или юни, септември или декември-всички срещи с пресконференции.
  • Andrew Левин, старши научен сътрудник в Международния валутен фонд, казва комисията Федерална Open Market трябва наистина да се мисли за провеждане на пресконференция след всяко заседание
  • "По този начин, би било разумно да се започне провеждането на пресконференция във връзка с всеки FOMC среща. В крайна сметка, тези пресконференции са безценни за разясняване на Outlook и политически решения на Комитета "
-
Едно нещо, което изскача в мен от статията е това ...
  • "Въпреки уверенията от двете Бернанке и неговият наследник, Джанет Йелън, че политиците биха могли да щракнат на действие по всяко време" ... "много анализатори и инвеститори са дошли да вярваме на Фед ще чакам за среща с пресконференция, за да се направи основен ход ".
Наистина ли?
Мисля, че може би така е не толкова за пресконференция след всяко заседание (ако имам възражения срещу това), както за наемане на анализатори и инвеститори, които не са толкова наивни.
Сингапур дори не изчака среща, камо ли на пресконференция
Нито пък Индия
О, да. Всяко от тези анализатори дори чувал за централната банка на Швейцария?
Имам нужда от чаша чай.